Известие

Collapse
No announcement yet.

Предстояща покупка на 166-ца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от VooDoo-37 Покажи съобщение
    Ако наистина пътуващите в колата са били роми съм 99% убеден, че колата е била "Twin Spark". Емблемата "3.0V6 24V" е поставена допълнително- да плаши гаргите
    С туинспарк няма да тръгнат да се напъват. Такива псевдобегачки със сменени табелки се правят, че не им се кара.
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      С туинспарк няма да тръгнат да се напъват. Такива псевдобегачки със сменени табелки се правят, че не им се кара.

Еее, то мангала от де да знае колко варви 2.4 JTD
      Alfa-Romeo 156 2.5 V6
      Yamaha MT-09 Tracer

Comment

• Малко статистика- до морето и обратно 1100 км среден разход 7.4, скорост между 140- 170 по баирите всички издъхваха, моята катереше като луда, дори на места отнемах газта защото тръгваше към 180. Обороти - на равно 2500, нагоре 3000, разход на масло - нула. Не се продава или заменя.
        Last edited by lordliness; d.m.y г., 00:06.
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Сливен не е на 4000км ама как да е От Германия до Бг, отиване и връщане колко са?И в Бг да сам пак няма да се разкарвам от Плевен до Сливен.И доживях да чуя дизела какъв старт от място има,момчета този въртящ момент не ви влияе добре.То ако с един чип наказваш 3.0,кво става след смяна на турбо,помпи и др. сигурно М-ки перка за закуска.
          Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• Първоначално публикувано от radostin_ivanov Покажи съобщение
            Сливен не е на 4000км ама как да е От Германия до Бг, отиване и връщане колко са?И в Бг да сам пак няма да се разкарвам от Плевен до Сливен.И доживях да чуя дизела какъв старт от място има,момчета този въртящ момент не ви влияе добре.То ако с един чип наказваш 3.0,кво става след смяна на турбо,помпи и др. сигурно М-ки перка за закуска.
            И аз не можах да разбера как от място до 100 дизела ще дръпне, най-малкото трябва да вкара 1 скорост повече по-скоро надеждата му е от 100 до 200
            sigpic
            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
              И аз не можах да разбера как от място до 100 дизела ще дръпне, най-малкото трябва да вкара 1 скорост повече по-скоро надеждата му е от 100 до 200
              За мен дизела е твърде тромав на старта.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
                За мен дизела е твърде тромав на старта.
                Най накрая - един честен и доблестен човек

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Най накрая - един честен и доблестен човек
                  на старта, само на старта

Comment

• Айде, Боби, пускай ги, че нощес сънувах как аз пък си взимам 2.4 жтд и почвам да се чудя коя ми харесва повече Иначе аз съм карал 2.4 20в мджет и ми се стори по-слаба от 3.2 ката. Говоря за след 100 км/ч. Преди това с тия къси 2ра и 3та - лепеше добре дизеляка
                    '05 166 V6
                    '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Първоначално публикувано от radostin_ivanov Покажи съобщение
                      Сливен не е на 4000км ама как да е От Германия до Бг, отиване и връщане колко са?И в Бг да сам пак няма да се разкарвам от Плевен до Сливен.И доживях да чуя дизела какъв старт от място има,момчета този въртящ момент не ви влияе добре.То ако с един чип наказваш 3.0,кво става след смяна на турбо,помпи и др. сигурно М-ки перка за закуска.
                      Ами някои не сме само с чип

И тромав е само стоковия...
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• За теб знаем че не си само с чип,споко.
                        Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

• няма клип на мойта...
                          ето на бургаския леон на моя приятел, таа кажете дали не може старта и бил муден стига глупости...

http://www.youtube.com/watch?v=7faGImfAvzI

гледат се времената на 400м, другото е празни приказки

А ето един по подготвен 1,9тди... муден бил на старта... турбо колата си е турбо кола днес вече не е от значение бензин или дизел

0-200км - 12 сек

http://www.youtube.com/watch?v=ZYw-6...5471&index=199
                          Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 19:15.
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Жика, батенце, я кажи колко кинти са наляти за да тръгне дизела на старта?

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
                              Жика, батенце, я кажи колко кинти са наляти за да тръгне дизела на старта?
                              стига сте говори глупости бе
                              Всеки стоков съвременен дизел върви, погледнете данните на коли разгледайте образовайте се
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Данните ги погледнахме още преди няколко страници но няма кой да чете.

166 3.0:
                                0-100 ~ 7.5 сек
                                100-200 ~ 21 сек (100км/ч на 3та)

166 2.4 (185):
                                0-100 ~ 9 сек
                                100-200 ~ ?
                                ...

Comment

Working...
                                X